Om Järvsö Design

Järvsö Design är en komplett reklam- och webbyrå som bildades 2006 av Anders Andersson i Järvsö. Anders är idag 30 år och har bott i Järvsö under större delen av sitt liv.

Under gymnasietiden gick Anders på medieprogrammet i Ljusdal där han tog examen 2005. Efter gymnasiet började han arbeta på ett tidningsförlag i Ljusdal och blev kvar där i över tio år. Idén med att starta en egen firma började gro i början av 2006 då vänner och bekanta visade intresse för det han tyckte var allra roligast – bygga hemsidor och layouta tidningar. Så firman bildades i augusti 2006 som en enskild firma och hette då InZane Design. I augusti 2015 bytte firman namn till Järvsö Design. Anders har över tio års erfarenhet när det gäller medieproduktion.

Företaget är placerat i Järvsö (cirka 1,5 mil söder om Ljusdal) som ligger i det otroligt vackra Hälsingland. All kommunikation kan ske via telefon och e-post, så kunder i hela Sverige är varmt välkomna.

”Som företagsledare behöver man en medieplattform som är lättnavigerad, professionell, bra service och prisvärd. Därför var mitt val att anlita Järvsö Design för våra bolag mycket enkelt”

Magnus Rydhult, Crimestoppers Sweden / Fjällturen MTB

Webbyrå

Större och mindre hemsidor producerat med WordPress eller PHP+mySQL.

Reklambyrå

Komplett mediebyrå som fixar det mesta du behöver inom medieproduktion.

Webbhotell

Snabbt och stabilt webbhotell med Järvsö Designs egna VPS-server.

Låter det intressant?

Fyll i och skicka in formuläret nedan så återkommer någon till dig.