Hemsida till fast pris eller abonnemang

Behöver du en ny proffesionell webbplats producerad i WordPress eller specialbyggt med HTML, CSS, PHP och mySQL-databas? Då har du kommit rätt.

  • WordPress – Marknadens största CMS-verktyg

  • Unik webbplats – Anpassas efter dina önskemål och behov

  • Säkerhet – Säkerhet före allt – teckna ett säkerhetsabonnemang

  • Fast pris – Komplett webbplats med WordPress från 14.900 kr

  • Månadspris – 600kr/månad för webbplats, webbhotell, säkerhetsabonnemang och en timpool på 3 timmar/år. Uppstartskostnad på 4.500 kr tillkommer.

Vill du ha något alldeles speciellt eller har frågor och funderingar? Ring 073-544 32 98 eller skicka ett mail till info@jarvsodesign.se.

4 STEG TILL DIN NYA HEMSIDA!

Steg 1

Berätta lite om dig själv, ditt företag och dina kunder. Vilka visioner har du? Vad vill du få ut av din hemsida? Berätta gärna om några hemsidor som inspirerar dig. Detta kan vi göra över telefon eller e-post. Här pratar vi även om webbhotell och domännamn.

Steg 2

Du börjar förbereda texter och bilder som du vill ha med på din hemsida. Var tydlig med vart materialet ska vara på din hemsida. Döp gärna bilderna till det dom föreställer. En bild på någon person ska till exempel heta fornamn-efternamn.jpg, inte IMG_0123.JPG. Tänk på att ersätta Å, Ä och Ö med A och O.

Steg 3

Din hemsida börjar byggas efter dina önskemål. Du har hela tiden insyn i arbetet och ger löpande korrigeringar och synpunkter. Hemsidan lanseras när du anser att allt ser bra och korrekt ut.

Steg 4

Fri teknisk support ingår under de första två veckorna. Därefter kan du teckna ett supportavtal mot en fast månadskostnad eller löpande faktura. Vi rekommenderar dock alltid ett säkerhetsabonnemang gällande uppdatering av WordPress och dess tillägg samt backup.

Säkerhet framför allt!

Med ett säkerhetsabonnemang innebär det att du går säker om det oförutsedda skulle hända. Järvsö Design tar, en gång per månad, backup på hela din sajt till en extern plats och ser till så att WordPress och dess tillägg är uppdaterade. Detta är väldigt viktigt att sköta ur säkerhetssynpunkt! Notera att förnyelse av premiumteman eller premiumtillägg inte ingår.

  • Liten webbplats – 100 kr/mån exkl. moms

  • Mellanstor webbplats – 200 kr/mån exkl. moms

  • Stor webbplats – 300 kr/mån exkl. moms

Säkerhetsabonnemanget faktureras årsvis. Utöver säkerhetsabonnemang kan du även få ett skräddarsytt supportavtal så det passar just din verksamhet.

Låter det intressant?

Fyll i och skicka in formuläret nedan så återkommer någon till dig.